IMG_8789Competicions ESCACS/CHESS

Durant aquest curs, Carmelites ha participat en diverses ocasions en competicions d’escacs a nivell comarcal, provincial i territorial.

Els dies 20 de Gener, 27 de Gener i 3 de Febrer els millors alumnes qualificats en el Chessmelites Tournament de l’any passat van representar a l’escola en la Fase comarcal d’escacs dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Deylan y Àlex van ser els escollits de 6è de Primària mentre que Francisco i Victòria representarien a 5è de Primària.IMG_8801 (1)

Després de 3 dissabtes carregats de nervis, emocions i bones experiències entre altres escaquistes aPerafort, els nostres alumnes van aconseguir molts bons resultats a nivell individual en la seva categoria i fins i tot van proclamar-se campions a nivell escolar com a equip.

Resultats

Francisco:  2n classificat

Àlex:  3r classificat

Deylan: 5è classificat

Victòria: 9a classificada

Pel gran paper realitzat a la Fase Comarcal, 3 dels nostres alumnes es van classificar per disputar laFase Territorial. Aquesta es disputaria a Reus durant el mes de Febrer  i el nivell augmentaria considerablement…

IMG_8199

Finalment, i per manca de disponibilitat, Àlex no podria assistir al campionat i serien, Deylan Sentís i Francisco els que assistirien al torneig per gaudir de 3 jornades més, carregades de grans partides, molta concentració i una esportivitat exemplar.

Els dos escaquistes de Cicle Superior van competir de valent i van xalar durant la competició.

Per últim, en Deylan i Francisco, van participar fa pocs dies en el primer Trofeu del Tarragonès de partides semi – ràpides al Moll de Costa de Tarragona. La modalitat era nova per ells. Tot i així, van tornar a destacar en un torneig, on les bones decisions i l’agilitat mental van donar els seus fruits.IMG_8198

Resultats

Francisco: 3r classificat

Deylan: 4t classificat

Gran treball i competició de tots els nostres alumnes i el mestre Artur, Felicitats!!

  Com sempre diem, a Carmelites tot el que aprenem,

ho aprenem fent!!IMG_8039

IMG_8038