Aquest dissabte s’ha fet la Jornada de Portes Obertes Carmelites a l’escola. Ha estat primer de tot, un dia de treball en equip on totes les persones que han participat ho han fet desenvolupant rols que no necessàriament són els desenvolupats normalment a l’escola, des de les persones del personal de secretaria com els professors i els alumnes voluntaris que ens han vingut a ajudar. Agraïm també l’excel·lent treball de les persones de serveis de l’escola. 

Pel que fa a les famílies que ens han visitat avui, els agraïm que hagin volgut visitar-nos i, esperem que la visita els hagi servit per aclarir tots els dubtes que puguin tenir pel que fa a l’escolarització dels seus fills i filles.

Tanmateix i, en previsió que hi hagi famílies que no hagin pogut assistir avui a aquesta jornada, recordem que estem a la seva disposició per mostrar-los-hi l’escola fent una visita personalitzada que poden reservar trucant-nos al telèfon 977240027, enviant correu a secretaria@carmelites.cat o bé, accedint directament al formulari que es troba en aquesta mateixa pàgina web.