ANGLÈS
Des de P4 fins a 4ESO
Les classes tindran lloc al mateix centre i s’impartiran ÍNTEGRAMENT en llengua anglesa. El centre creu que no pot ser d’una altra manera, l’anglès extraescolar ha de ser capdavanter en la immersió lingüística de l’idioma. L’alumnat tindrà evidentment la possibilitat de presentar-se a les diferents proves que es convoquin per adquirir els certificats esmentats i l’escola en gestionarà la matriculació.

HORARIS I CURSOS

Les classes, com ja els hem comentat anteriorment, tindran lloc al mateix centre i els horaris seran, segons la demanda i inscripció, de dilluns a dijous de 17:00 a 19:00h. Existeix també la possibilitat d’oferir classes per alumnes de Primària i Infantil en la franja de 14:00 a 15:00h. (Tots aquests horaris estan subjectes a la inscripció final dels cursos)

•   P4/P5 Cursos adreçats als alumnes d’Ed. Infantil

•   YLE Certificat dividit en tres etapes corresponent a l’Ed. Primària: Starters (1r/2n), Movers (3r/4t) i Flyers (5è/6è)

•   KET Certificat corresponent al 1r cicle de l’ESO (1r/2n)

•   PET Certificat corresponent al 2n cicle de l’ESO (3r/4t) FIRST CERTIFICATE Certificat corresponent als alumnes d’entre 16 i 18 anys.( Batxillerat/Cicles)