Era Divendres Sant i, com cada any, vaig anar amb la meva família al Cos del Bou per veure els misteris. El fet que aquell any decidís fotografiar tot allò que veia, però, va convertir la Setmana Santa 2018 en una de molt especial.

Quan vaig veure “El Cristo del Buen Amor” pujant cap a la plaça del Rei, no vaig dubtar en immortalitzar aquell moment que, des de ben petita, havia presenciat tantes vegades. Per mi, la seva posició i les ferides a l’esquena representen molt bé el significat de la Setmana Santa. És per aquest motiu que vaig decidir presentar aquesta fotografia al “Concurs de fotografia jove de Setmana Santa de Tarragona”, en el qual l’escola participa des de fa anys.

Em fa molta il·lusió poder dir que la meva fotografia va ser una de les guanyadores del concurs i ha estat escollida com a imatge de la Setmana Santa 2019. Així doncs, aprofito per agrair a l’escola i a l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Tarragona l’oportunitat de viure aquesta experiència inoblidable.

Rut Nolla Bertran