Batxillerat Dual

En un món en canvi constant, on els àmbits laboral i acadèmic interaccionen i es tornen cada vegada més exigents, l’anglès i els usos anglosaxons esdevenen la lingua franca internacional. Per aquest motiu, l’escola cerca la millora continuada en la preparació dels nostres alumnes, per tal que siguin competents en els diferents àmbits socials i desenvolupin capacitats diverses que els ajudin en el seu futur.

La nostra escola col·labora amb Acadèmica, una institució nord-americana de referència en el món de l’educació que ofereix als nostres alumnes l’oportunitat de cursar el programa de Batxillerat Dual. Amb aquest programa, preparem als nostres alumnes en l’adquisició dels millors nivells de competència, no només en llengua anglesa, sinó també en el domini de les noves tecnologies de la informació, així com, també, en el coneixement i la responsabilitat personal. Tot això es troba fonamentat en una immersió lingüística, tecnològica i individualitzada. El Batxillerat Dual és un programa acadèmic en línia que ofereix als nostres alumnes la possibilitat d’obtenir dues titulacions de manera simultània: el Batxillerat nacional i el High School Diploma o Batxillerat nord-americà.

Els alumnes inscrits al programa cursen una sèrie d’assignatures pertanyents al Batxillerat nord-americà, i són guiats i avaluats pels seus Tutors americans, per tal d’obtenir amb èxit la doble titulació.

El programa de Batxillerat Dual esdevé una gran oportunitat pels nostres alumnes per rebre una valuosa formació complementària, una millora integral del seu nivell d’anglès i, a la vegada, conèixer una altra cultura i sistema educatiu, mentre desenvolupen les seves capacitats i competències tecnològiques.