[:ca]
Durant aquestes setmanes que la normalitat no és possible, mirarem de fer-vos atenció personalitzada via VÍDEO CONFERÈNCIA sempre que no sigui possible rebre-us personalment. Per aquest motiu, us facilitem l’accés al formulari perquè ens faciliteu les vostres dades i nosaltres us contactarem per donar-vos dia i hora per fer la trucada per vídeo conferència o trucada telefònica convencional.

[:es]

Durante estas semanas en que la normalidad no es posible, mirarem de prestaros atención personalizada vía VÍDEO CONFERENCIA siempre que no sea posible recibiros personalmente. Por este motivo, os facilitamos el acceso al formulario para que nos facilitéis vuestros datos y nosotros contactaremos para daros día y hora para hacer la llamada por vídeo conferencia o llamada telefónica convencional.

[:en]

“Durant aquestes setmanes que la normalitat no és possible, mirarem de fer-vos atenció personalitzada via VÍDEO CONFERÈNCIA sempre que no sigui possible rebre-us personalment. Per aquest motiu, us facilitem l’accés al formulari perquè ens faciliteu les vostres dades i nosaltres us contactarem per donar-vos dia i hora per fer la trucada per vídeo conferència o trucada telefònica convencional.”

[:]