Prop de cinc-cents alumnes de sisè de primària de diferents escoles de Tarragona ens hem aplegat a la Catedral aquest dijous dia 12 de desembre en la celebració dels Sembradors d’Estels organitzada per la Delegació diocesana de Missions.

Presidida per l’arquebisbe Joan, aquest any l’activitat s’ha centrat en la difícil situació que els toca viure avui a les persones refugiades. Cada escola participant ha aprofundit en la realitat concreta d’un país i en l’acte hem compartit amb la resta d’escoles i alumnes les nostres peticions i reflexions.

L’enviament per part del Sr. Arquebisbe, el repartiments dels estels a cada escola i el cant de l’himne «Sembradors d’estels», interpretat per Mn. Joan Àguila, ha finalitzat la celebració.

Enguany hem participat les escoles del Carme, Mare de Déu del Carme, Vedruna Sagrat Cor, Santa Teresa de Jesús de Tarragona, Sant Pau Apòstol, Lestonnac-L’Ensenyança i Sant Domènec de Guzmán.

Els Sembradors d’Estels és una iniciativa que compta amb més de trenta anys d’arrelament a l’arxidiòcesi, moment en que els infants felicitem el Nadal en nom dels missioners. També és el punt de partida de la Jornada de Infància Missionera que se celebrarà el diumenge dia 26 de gener de 2020.