Aquestes últimes setmanes han vingut molt carregades de feina però també carregades d’emotivitat amb més o menys grau. Els alumnes de la llar 2 que acaben etapa a l’escola que els ha vist anar creixent i ara molts iniciaran l’etapa de parvulari a l’escola. Després tenim els alumnes de P5 que ja s’han fet una mica més grans i comencen l’aventura de l’etapa de Primària. Més endavant ja, els “veterans” de 4t ESO, aquests alumnes, molts dels quals han passat per totes les etapes del col·legi ja s’han graduat també i molts continuaran amb nosaltres i altres han d’escollir moltes opcions i camins.
Enrera ja queden els alumnes de 2n de Batxillerat, que van iniciar el període de les graduacions a finals de maig i els alumnes de 2n de Gestió Administrativa, els nostres alumnes de cicles, que van continuar amb aquest període de les graduacions ja a principis del mes de juny
Tots, dels més petits als més grans, han deixat la seva empremta a l’escola i nosaltres els desitgem molta sort.
Com va dir el nostre mossèn en una de les eucaristies realitzades per celebrar aquests finals d’etapa: aneu, continueu aprenent i sempre, sempre penseu que sou CARMELITES!