BON CURS 21-22 A TOTHOM!

Ja ho tenim aquí, iniciem un nou curs amb moltes ganes de treballar perquè els nostres alumnes i la totalitat de la comunitat educativa se sentin acollits. Esperem que tots els reptes i objectius que cadascú de nosaltres s’hagi fitxat els pugui assolir amb nota! Bon inici de curs i benvinguts!

JA TENIM EL MES DE JUNY AQUÍ!!

Semblava que no podia ser quan en el mes de setembre es van iniciar les classes en un format del que ningú sabia res i fins i tot no se sabia si tot arribaria a bon port o no. Però, ja veieu, aquí hi som, acabant un curs molt diferent als altres, però que ha servit per confirmar que amb l’ajut i col·laboració de tothom, sempre podem fer tot el que ens proposem i, a més, fer-ho molt bé. Us enllacem doncs el calendari del mes de juny perquè esteu al cas de tot el que hi ha previst per aquest, ara sí, últim mes del curs 2020-21

https://carmelites.cat/wp-content/uploads/2021/05/Calendari-JUNY-2021.pdf

LA PILOTA NO VOL ESTAR SOLA, L’ACOMPANYES?

No voleu que la pilota de bàsquet boti sola oi? Doncs teniu la solució, llegiu, llegiu! Aquest estiu del 28 de juny al 30 de juliol obrim el nostre campus de bàsquet perquè els nens i nenes de l’escola i de fora puguin aprendre molt i passar-ho molt bé. De 4t de primària a 2n ESO Campus Carmelites 2021! Ja ho sabeu, a botar la pilota, no la deixeu mai més sola!

Inscripcions accedint al PDF del Casal d’Estiu.

JA TENIM AQUÍ L’ESTIU, VOLS GAUDIR-LO AMB NOSALTRES?

Al col·legi hem preparat un casal d’estiu perquè els vostres fills i filles gaudeixin i passin uns moments fantàstics. Moltes i variades activitats perquè volem que aquestes vacances siguin diferents. El casal d’estiu és obert a alumnes de l’escola i de fora de P3 a 6è de Primària. Les inscripcions es poden fer del 14 de maig al 20 de juny. Viu Carmelites, viu l’estiu amb nosaltres.

https://carmelites.cat/wp-content/uploads/2021/05/CASAL-ESTIU-2021-2-1.pdf

COMENCEN LES PREINSCRIPCIONS DELS CICLES FORMATIUS, T’HI APUNTES?

El dimarts 11 de maig s’inicia la preinscripció dels cicles formatius. S’ha de fer en format en línia i teniu de temps fins el dilluns 17 de maig. A Carmelites us oferim la possibilitat de fer el CICLE FORMATIU DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA en format FP DUAL. Podeu consultar tota la informació i fer la preinscripció accedint a l’enllaç en el document que us facilitem. Ara és hora d’escollir, escull un cicle de grau mitjà amb molt de futur!

Cliqueu a l’enllaç per accedir-hi.

https://carmelites.cat/wp-content/uploads/2021/05/PREINSCRIPCIÓ-CICLES-FORMATIUS-21-22.pdf

PREINSCRIPCIONS CICLES FORMATIUS

Si voleu fer un cicle formatiu que us obrirà portes a molts altres estudis, feu la preinscripció pel nostre Cicle Formatiu de Gestió Administrativa en format DUAL. Una molt bona oportunitat per començar a decidir el vostre futur. Del proper 11 al 17 de maig s’obre el període de preinscripcions dels cicles formatius. Veniu amb nosaltres!