Captura de pantalla 2018-05-01 a les 10.48.58Aquest curs, i com cada any, des del Departament d’Anglès vam proposar als nostres alumnes de 4t d’ESO la possibilitat de presentar-se al concurs The Fonix, el Concurs d’Anglès Interescolar de Catalunya, que cada any organitza International House i Fundesplai en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Escola Cristiana.

Coincidint amb l’11a edició, The Fonix ha canviat el format, de manera que els nostres alumnes han hagut de presentar oralment una sèrie de projectes relacionats amb un problema de salut del nostre planeta i proposar una solució. En una primera fase, s’han escollit els millors projectes per classes, i en una segona ronda de presentacions, els professors d’anglès han escollit un grup per entrar a la fase eliminatòria, d’acord amb el seu ús de l’anglès, el contingut de la presentació i la presentació audiovisual. Un cop escollit, aquest grup ha entrat a la fase eliminatòria, i en ella els vídeos de les presentacions s’han penjat a Youtube, des d’on es comptabilitzaran els vots per passar a la fase final. Per tal que ho puguin aconseguir us demanem la vostra col·laboració.

Així doncs, només cal que cliqueu al següent enllaç:

https://youtu.be/qG1o-3zXg7w

Aquest us dirigirà a la pàgina del vídeo i allí, a sota del vídeo, heu de votar per tal que els nostres alumnes puguin passar a la final, i compartir la notícia!