El passat dijous, 20 de febrer, es va dur a terme la XXVI Marxa Solidària organitzada per Mans Unides, en la qual els alumnes de Carmelites, i d’altres centres de Tarragona, van participar.

El punt d’inici va ser el Camp de Mart, on van poder cantar i aprendre sobre el projecte. A les 10h hores es va iniciar el recorregut seguint l’itinerari Camp de Mart-Boscos – Can Enric – El Loreto – Plaça de la Font.

Van caminar, van riure, van compartir… i van llegir els manifests mentre dinàvem a la bonica Ermita del Loreto, on les actuacions improvisades dels alumnes els van fer passar una estona ben divertida!

Els beneficis obtinguts són per col·laborar en el projecte d’ajuda als habitants de l’Índia i, més concretament, al sector femení, el qual pateix discriminació i abusos d’una forma molt exagerada.

Com sempre, des de l’escola Mare de Déu del Carme creiem que participar en causes com aquestes fan créixer els alumnes com a persones i que, d’aquesta manera, el futur de tots, que és a les seves mans, millorarà.