poster (1)Durant 12 dies, des del 5 al 17 d’abril, els nostres alumnes de les assignatures d’Economia, Emprenedoria i Empresa aula de 2n de Batxillerat, 4t ESO i Gestió Administrativa van participar en un concurs d’inversions en borsa organitzat per Josep Purtí de l’Escola Joviat de Manresa i on van participar més de 200 alumnes d’escoles de Catalunya.

Va estar una excel·lent experiència feta a partir de la inversió d’un capital virtual de 30000 € per a cada alumne/a realitzades a la plataforma MASTERBOLSA amb dades i temps real sobre empreses de l’IBEX 35.

Després d’aquesta activitat ja tenim la classificació del repte MASTERBOLSA corresponent als alumnes classificats. Dels 203 alumnes de la competicó, 116 van classificar-se finalment complint els requisits del concurs.

L’escola va fer un molt bon paper, va classificar entre aquests 116 alumnes, un total de 37 alumnes, dels quals 3 han quedat entre els 10 primers: Álvaro (4t ESO A) (4t classificat), Ferran (GA2) (6è classificat) i Edurne (GA1) (9a classificada).

Com sempre, a Carmelites, aprenem fent. Moltes felicitats a tots per la feina feta!!

http://masterbolsa.esy.es/Not%C3%ADcies/