LEMA DEL CURS 2020-21

Il·luminem el món

UNA ESCOLA EN PASTORAL

Considerem que la pastoral és l’àmbit que unifica i dona sentit i coherència a la proposta educativa dels nostres centres. L’humanisme cristià i els valors evangèlics -fe, fraternitat, servei, acompanyament i compromís amb els necessitats- sustenten el projecte pastoral, sempre acompanyats del tracte proper, l’atenció personalitzada i la comunió amb l’Església. Tots els membres de la comunitat educativa són alhora protagonistes i destinataris de la nostra proposta pastoral.

LEMA DEL CURS 2020-201                

Il·luminem el món

Comença un nou curs; ara més que mai amb tot el que hem passat, hem de tornar a plantejar-nos uns nous objectius, ja que cada vegada que estrenem alguna cosa, ens envaeix la incertesa del que vindrà, però també la il·lusió i les ganes de tot…

És per això que el lema d’aquest curs ens convida a donar llum, a contagiar llum. Hi ha res més gran que això? Us animem a intentar-ho, a ser llum allà on hi ha foscor, a ser reflexe de l’amor de Déu cap als altres, a il·luminar el cor de la humanitat amb petits gestos i paraules.

Pensem que la llum que no es reflecteix queda guardada i finalment acaba desapareixent tal i com passa amb la llum del dia. En canvi, si contagiem la nostra llum als altres mai desapareixerà, continuarà viva igual que pampallugueja la llum d’una estrella.

La nostra escola vol ajudar l’alumne a ser una persona que es conegui interiorment i per això treballarem 3 àmbits:

  • l’emocional, en el qual ajudarem a identificar i gestionar les emocions i sentiments
  • el social, on respectarem als altres despertant la consciència social i el voluntariat
  • l’interior de cada nen/a, on la tasca consistirà a fer-los persones més profundes i reflexives.