OFERTA EXTRAESCOLARS I SESSIONS DE TAST DE LES ACTIVITATS


Recordeu que ja tenim la nostra oferta de les activitats extraescolars activa perquè pugueu anar fent les inscripcions de cara al proper curs 19-20. Des del document d’oferta de les extraescolars, podeu fer les inscripcions corresponents omplint els formularis adjunts. 
Per altra banda, i per a tots aquells nens i nenes que no han fet mai extraescolars posem a la vostra disposició unes jornades de tast de les extraescolars. Podreu venir a veure si us agraden i després decidir, també heu de fer les inscripcions per aquestes jornades.
Esperem que tingueu moltes opcions per triar i remenar, bon estiu!

FINALS D’ETAPA

Aquestes últimes setmanes han vingut molt carregades de feina però també carregades d’emotivitat amb més o menys grau. Els alumnes de la llar 2 que acaben etapa a l’escola que els ha vist anar creixent i ara molts iniciaran l’etapa de parvulari a l’escola. Després tenim els alumnes de P5 que ja s’han fet una mica més grans i comencen l’aventura de l’etapa de Primària. Més endavant ja, els “veterans” de 4t ESO, aquests alumnes, molts dels quals han passat per totes les etapes del col·legi ja s’han graduat també i molts continuaran amb nosaltres i altres han d’escollir moltes opcions i camins.
Enrera ja queden els alumnes de 2n de Batxillerat, que van iniciar el període de les graduacions a finals de maig i els alumnes de 2n de Gestió Administrativa, els nostres alumnes de cicles, que van continuar amb aquest període de les graduacions ja a principis del mes de juny
Tots, dels més petits als més grans, han deixat la seva empremta a l’escola i nosaltres els desitgem molta sort.
Com va dir el nostre mossèn en una de les eucaristies realitzades per celebrar aquests finals d’etapa: aneu, continueu aprenent i sempre, sempre penseu que sou CARMELITES!

III TORNEIG CHESSMELITES

Aquestes setmanes abans d’acabar el curs a Primària s’ha disputat la tercera edició del torneig CHESSMELITES. Dijous es van jugar les semifinals i la final.

Després de 2 setmanes plenes de competició, hem pogut presenciar grans enfrontaments.

Tot el que hem après, ho hem posat en pràctica des d’una vessant més competitiva.

Els jugadors han mostrat molta disciplina i respecte cap als seus adversaris i companys de l’escola.

Volem agrair a tots els alumnes el seu interès pels escacs i les ganes de que aquesta activitat, any rere any sigui un èxit ( 100 participants en total).

FORMACIÓ D’ESTIU

El curs s’acaba pels alumnes i per les famílies, però l’escola continua el seu treball del dia a dia i per tant, continuem treballant per millorar i continuar formant-nos per assolir l’excel·lència. És per això que durant el propers dies del mes de juny i a finals de juliol, continuarem la nostra formació interna als claustres i la formació intensiva pels equips impulsors d’Escola Nova 21. Aixó no s’atura, a Carmelites, aprenem fent! 
http://transformacioeducativa.cat/grups/mostra-representativa

DIA DE LA FAMÍLIA!

Dissabte 8 de juny es Va celebrar el Dia de la Família Carmelites organitzat per l’AMPA de l’escola. Una jornada per gaudir tots plegats d’una estona d’activitats pels menuts i no tan menuts!! Excel·lent oportunitat de compartir i passar-ho molt bé!