CANVI DE DATA DE LA 1a CURSA SOLIDÀRIA CARMELITES

Us informem que per motius organitzatius, l’Ajuntament de Tarragona ens va comunicar el dilluns 17 de febrer que s’havia de canviar la data de la nostra cursa Carmelites programada pel diumenge 29 de març i passar-la a diumenge 22 de març.

Malgrat tots els ajustaments organitzatius i les dificultats sobrevingudes que comporta aquest canvi de data, continuarem endavant amb la proposta realitzada amb la nova data proposada.

Volem que aquesta cursa que comptarà amb famílies senceres, corredors federats i no federats que volen col·laborar en una causa solidària fent esport, sigui la llavor d’un esdeveniment esportiu que es pugui anar fent durant molts anys a Tarragona.

Preguem disculpeu que haguem fer aquest canvi per raons alienes a la nostra escola i, esperem continuar comptant amb la vostra  participació, col·laboració i interès.

1a CURSA SOLIDÀRIA CARMELITES

El proper dia 29 de març bloquegeu les vostres agendes! L’escola organitza la 1a Cursa Solidària Carmelites oberta a tothom de dins i fora de l’escola. Us anirem informant, però us avancem que volem que sigui una festa i per això us animem a tots a participar-hi. MENS SANA IN CORPORE SANO!

GUANYADORS UN ANY MÉS DE LA TROBADA D’EMPRESES VIRTUALS

El passat dimecres 12 de febrer es va celebrar al Centre de Cultura de Terrassa la Trobada d’Empreses Virtuals organitzada per Codegram-EmpresaAula. La trobada consisteix en fer un networking i presentar, “desvirtualitzar”, davant d’un públic format per professors i alumnes de les escoles participants les empreses que es presenten al concurs.
L’escola es va presentar a la Trobada amb dues empreses: Infosecurity i Touchsystem, creades i gestionades pels alumnes del cicle formatiu de segon de Gestió Administrativa.
Per tercer any consecutiu, el col·legi va obtenir el primer premi, 100000€ virtuals que hauran de servir per continuar. treballant i invertint en el mercat virtual de les empreses.

Molt bona feina i, al final una recompesa ben merescuda. Felicitats alumnes i professors!

VISITES PERSONALITZADES i JORNADES DE PORTES OBERTES

L’escola té sempre les portes obertes per a qualsevol familia que vulgui visitar-nos i conèixer el nostre projecte educatiu. Podeu fer-ho demanant visita personalitzada i us mostrarem com és el dia a dia de l’escola visitant les classes i les instal·lacions. Per sol·licitar visita només heu de telefonar al 977240027 o bés omplir el formulari que trobeu a la nostra web. Si ho preferiu també podeu venir a veure’ns el proper dissabte 29 de febrer a les Jornades de Portes Obertes que farem en horari de 10 a 13.30. Animeu-vos a visitar l’escola en qualsevol de les opcions.

ÈXIT DELS NOSTRES EQUIPS DE 4t i 1r ESO AL CAMPIONAT TERRITORIAL DE ROBÒTICA FIRST LEGO LEAGUE

El passat dissabte 8 de febrer es va celebrar a la Fira de Reu​s el Campionat Territorial de robòtica First Lego League classificatori pel campionat d’Espanya. La competició d’aquest any en la que han participat 1300 joves de les comarques de Tarragona ha estat molt interessant i competidaL’escola ha presentat un equip de 4t ESO i tres equips de 1r d’ESO classificats a partir de l’eliminatòria interna que es va celebrar a l’escola el passat 18 de gener. Els resultats obtinguts han estat excel·lents ja que l’equip de 4t ha quedat guanyador del Premi Comportament del Robot i segon classificat en el global de la competició i un dels equips de 1r ha quedat guanyador del Premi Valors First Lego League mentre que els altres equips de 1r han quedat també molt ben classificats entre els 31 equips de la competició.

Amb aquests resultats obtinguts, el nostre equip de 4t ESO ens representarà al Campionat d’Espanya que se celebrarà el 28 i 29 de març a Tenerife. Moltes felicitats a tots els nostres alumnes i professors participants i ara a preparar-se bé per fer una molt bona competició en el campionat estatal.

TROBADA D’EMPRESES SIMULADES A TERRASSA

El proper dimecres 12 de febrer els nostres alumnes de Cicles Formatius participen a la Trobada d’Empreses Simulades que se celebra a Terrassa. En aquesta trobada els nostres alumnes de 2n de Gestió Administrativa participaran presentant al públic assistent les seves empreses (Touchsytem i Infosecurity) amb les que ja porten treballant via web des d’inici de curs i, aprofitaran aquesta trobada per competir presentant el seu projecte, a la vegada que es desvirtualitzaran, o el que es el mateix, coneixeran aquelles empreses d’altres zones de Catalunya i la resta de l’estat espanyol amb les que tenen relació virtual. Tanmateix en aquesta trobada també participaran en una sessió de networking per vendre els seus productes virtuals. En resum, una veritable experiència que val molt la pena. Els desitgem molta sort a tots ells.

LA ROBÒTICA TORNA A CARMELITES

El proper dissabte CARMELITES acollirà el campionat intern de la Micro First Lego League que servirà per seleccionar els equips que competiran en les fases de classificació pel campionat territorial. Dissabte 18 de gener al saló d’actes de Carmelites de les 9 a les 12.45h. Us hi esperem!

BONES FESTES

El treball en equip és una de les millors opcions perquè els alumnes puguin desenvolupar moltes de les seves competències. A Carmelites hi creiem i, per aquest motiu, sempre mirem d’aplicar-ho. Una  bona mostra és un any més la nostra felicitació de Nadal. Us deixem un enllaç per accedir al making of de la felicitació i, aprofitem per desitjar-vos unes bones festes en companyia de les vostres famílies i amics.

Cliqueu l’enllaç per veue-ho!

https://drive.google.com/file/d/1FiWQLYoAFQACIdB4lb4Egc8M7Pm1fFSe/view?usp=sharing