US TROBEM A FALTAR!

Segur que aviat ens veurem per l’escola i segur que aquell dia serà un esclat de joia pel retrobament, però mentre arriba, totes les persones que formem part de Carmelites us volem dir que US TROBEM A FALTAR. Cuideu-vos!!

PREINSCRIPCIONS I PAU AJORNADES

Us recordem que a causa de l’ajornament de diversos procediments administratius, fins que es
pugui garantir la seva realització en condicions de normalitat continuen pendents de fixar data definitiva:

-la preinscripció escolar del segon cicle d’infantil, primària i secundària.

-les proves de selectivitat, que queden ajornades fins al mes de juliol.

-la inscripció per a la prova d’accés als cicles formatius.

Per a qualsevol informació, dubte o consulta, feu-nos correu a secretaria@carmelites.cat

TOT ANIRÀ BÉ!

Aquests dies de confinament a casa són durs, però sempre hem de mirar cap endavant amb optimisme. Per aquest motiu, us demanem que participeu virtualment però activament en el dia a dia a casa.

Us demanem que ens feu arribar imatges, vídeos de l’activitat dels vostres fills aquests dies a casa, de com fan la feina, de com passen l’estona i gaudeixen de moments de joc, de lectura, d’ajuda a casa cuinant, netejant, etc…

Us trobem a faltar i volem saber de vosaltres. Feu-nos arribar les vostres imatges al compte que hem creat: ensquedemacasa@carmelites.cat i anirem publicant-les a les nostres xarxes socials.

A Carmelites sempre aprenem fent i ara, MÉS!

A CARMELITES ENS AGRADA EL BÀSQUET!

A Carmelites ens agrada molt el bàsquet i, el diumenge 29 de febrer, juntament amb jugadors i tècnics del Club Bàsquet Tarragona i Lestonnac vam presenciar en directe el partit de l’ACB entre els equips del FCBarcelona i el Baxi Manresa. L’experiència va ser inoblidable: un partit molt competit i emocionant i, sobretot, el record de la fotografia de tots els assistents amb els jugadors del FC. Barcelona. Fer-se una fotografia amb Mirotic, Kuric, Abrines, Davies, etc… va ser tot un luxe!

1a CURSA SOLIDÀRIA CARMELITES A L’ANELLA MEDITERRÀNIA (Campclar)

Aneu reservant a les vostres agendes el DIUMENGE 22 de març. Aquest dia, a a partir de les 10h del matí, celebrarem la 1a CURSA SOLIDÀRIA CARMELITES i us convidem a participar-hi tota la família i amics.

Ens trobem a l’Anella Olímpica (Campclar). Si voleu podeu accedir amb bus gratuït EMT que sortirà a les 9h del matí de la Plaça Imperial Tàrraco.

Volem que sigui una gran jornada esportiva, solidària i sobretot familiar per conviure plegats i passar un gran matí de diumenge. Hi sou tots convidats. Podeu fer la inscripció a la nostra pàgina web.

Per inscriure-us cliqueu a l’enllaç següent:

JORNADA DE PORTES OBERTES CARMELITES

Aquest dissabte s’ha fet la Jornada de Portes Obertes Carmelites a l’escola. Ha estat primer de tot, un dia de treball en equip on totes les persones que han participat ho han fet desenvolupant rols que no necessàriament són els desenvolupats normalment a l’escola, des de les persones del personal de secretaria com els professors i els alumnes voluntaris que ens han vingut a ajudar. Agraïm també l’excel·lent treball de les persones de serveis de l’escola. 

Pel que fa a les famílies que ens han visitat avui, els agraïm que hagin volgut visitar-nos i, esperem que la visita els hagi servit per aclarir tots els dubtes que puguin tenir pel que fa a l’escolarització dels seus fills i filles.

Tanmateix i, en previsió que hi hagi famílies que no hagin pogut assistir avui a aquesta jornada, recordem que estem a la seva disposició per mostrar-los-hi l’escola fent una visita personalitzada que poden reservar trucant-nos al telèfon 977240027, enviant correu a secretaria@carmelites.cat o bé, accedint directament al formulari que es troba en aquesta mateixa pàgina web.

CARNAVAL A CARMELITES!

La comparsa de l’escola va apostar per la cultura inspirant-se en l’obra de la pintora mexicana Frida Kahlo. Una excel·lent elecció i una molt bona acceptació per part del públic assistent a la Rúa del Carnaval de Tarragona. I, a més molt bons resultats!! Han quedat en 11è lloc. Ja els tenim pensant pel proper any.

Els alumnes de Carmelites participen en la XXVI Marxa Solidària organitzada per Mans Unides

El passat dijous, 20 de febrer, es va dur a terme la XXVI Marxa Solidària organitzada per Mans Unides, en la qual els alumnes de Carmelites, i d’altres centres de Tarragona, van participar.

El punt d’inici va ser el Camp de Mart, on van poder cantar i aprendre sobre el projecte. A les 10h hores es va iniciar el recorregut seguint l’itinerari Camp de Mart-Boscos – Can Enric – El Loreto – Plaça de la Font.

Van caminar, van riure, van compartir… i van llegir els manifests mentre dinàvem a la bonica Ermita del Loreto, on les actuacions improvisades dels alumnes els van fer passar una estona ben divertida!

Els beneficis obtinguts són per col·laborar en el projecte d’ajuda als habitants de l’Índia i, més concretament, al sector femení, el qual pateix discriminació i abusos d’una forma molt exagerada.

Com sempre, des de l’escola Mare de Déu del Carme creiem que participar en causes com aquestes fan créixer els alumnes com a persones i que, d’aquesta manera, el futur de tots, que és a les seves mans, millorarà.