GESTIÓ ADMINISTRATIVA T’OBRE PORTES – PREINSCRIPCIONS – CURS 20-21 DEL 2 AL 8 DE JUNY

La millor opció de futur la tens a Carmelites. Si vols fer un cicle formatiu que t’obri les portes, no ho dubtis, el cicle de Gestió Administrativa et facilitarà la formació necessària per accedir a l’empresa i després, si vols continuar estudiant, tu esculls. No ho dubtis, Gestó Administrativa!

https://maredeucarmetarragona-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/joaquim_nogue_carmelites_educamos_com/Ec-_2WF9N1lMnMBNEsT-YiEBql9H8bctsT1R_r3b7L6m6Q?e=9lADC6

ET FACILITEM L’ACCÉS ALS DOCUMENTS DE PREINSCRIPCIÓ I RESERVA DE PLAÇA

Perquè tingueu accés a tots els documents de preinscripció i reserva de plaça de les diferents etapes, us facilitem l’accés en un document resum. Podeu accedir entrant a l’enllaç que trobareu pulsant sobre la imatge de la noticia o bé, accedint al botó que trobareu a l’apartat ALTRES de la nostra web.

https://carmelites.cat/wp-content/uploads/2020/05/Preinscripcions-curs-20-21-nv1-2-1.pdf

WEBINAR INFORMATIVA DELS CICLES FORMATIUS CARMELITES

El proper curs 2020-21 hi ha canvi d’etapa pels alumnes que estan cursant 4t ESO. Des de l’escola volem informar-vos com organitzame aquesta etapa, en aquest cas CICLES.ORMATIUS.

https://carmelites.cat/wp-content/uploads/2020/05/WEBINAR-PRESENTACIÓ-CICLES-FORMATIUS.pdf

Així doncs, ens plau convocar-vos a la sessió en línia que se celebrarà el proper divendres, 15 de maig (Cicles Formatius), a les 17.00h Per poder-hi accedir només cal que el dia de la reunió entreu 5′ abans de la franja horària indicada. Per fer-ho, accediu a l’enllaç que trobareu clicant sobre la imatge. Us hi esperem!