HEM SEMBRAT ESTELS!

Prop de cinc-cents alumnes de sisè de primària de diferents escoles de Tarragona ens hem aplegat a la Catedral aquest dijous dia 12 de desembre en la celebració dels Sembradors d’Estels organitzada per la Delegació diocesana de Missions.

Presidida per l’arquebisbe Joan, aquest any l’activitat s’ha centrat en la difícil situació que els toca viure avui a les persones refugiades. Cada escola participant ha aprofundit en la realitat concreta d’un país i en l’acte hem compartit amb la resta d’escoles i alumnes les nostres peticions i reflexions.

L’enviament per part del Sr. Arquebisbe, el repartiments dels estels a cada escola i el cant de l’himne «Sembradors d’estels», interpretat per Mn. Joan Àguila, ha finalitzat la celebració.

Enguany hem participat les escoles del Carme, Mare de Déu del Carme, Vedruna Sagrat Cor, Santa Teresa de Jesús de Tarragona, Sant Pau Apòstol, Lestonnac-L’Ensenyança i Sant Domènec de Guzmán.

Els Sembradors d’Estels és una iniciativa que compta amb més de trenta anys d’arrelament a l’arxidiòcesi, moment en que els infants felicitem el Nadal en nom dels missioners. També és el punt de partida de la Jornada de Infància Missionera que se celebrarà el diumenge dia 26 de gener de 2020.

AQUEST TRIMESTRE EL TANQUEM AMB MÀXIMA ACTIVITAT

Ja s’acosta el final del trimestre i les festes de Nadal i Reis i amb tot això, la generació d’activitats que s’afegeixen a les que ja es fan normalment a l’escola, fa que hi hagi un xup-xup de moviment i vibracions entre els alumnes i els mestres i professors que fa que aquests últims dies tinguin una màgia especial. 
Esperem que gaudiu de tot el que us hem preparat per acabar aquest mes de desembre. Ja ho sabeu, a Carmelites, aprenem fent i tots junts som i fem escola.

LA FORÇA DEL GRAN RECAPTE

El 22 i 23 de novembre els nostres alumnes, famílies i professors van participar un any més en la recollida de menjar solidari pel Gran Recapte d’Aliments de Catalunya. Ha estat com sempre, un exercici de treball en equip, companyonia i solidaritat. Una acció que fa créixer en valors els nostres alumnes. Us enllacem un vídeo perquè veieu el volum d’activitat i ganes de fer que van posar tots els nostres voluntaris. Gràcies a tots!!

BONA CUINA, AMB MARTIN GOLDMAN

A Carmelites sempre treballem experimentant. Excel·lent activitat de cuina a càrrec de Martin Goldman, xef de l’empresa SCOLAREST, gestora del nostre servei de menjador. Cuina en directe amb les famílies que ens van acompanyar. Una molt bona i sana experiència, com sempre, aprenem fent!.

GRAN RECAPTE 2019

Segur que us agradaria participar en aquesta edició del Gran Recapte 2019 oi? Us hi he esperem, participeu com a voluntaris o aportant força menjar perquè arribi a totes les persones necessitades. Ja ho sabeu, els propers 22 i 23 de desembre participeu en el Gran Recapte amb un fantàstic somriure, sigueu SOLIDARIS!