ESCOLA NOVA 21, un horitzó pel canvi

ESCOLA NOVA 21 UN NOU HORITZÓ! (4)

Vivim en una societat canviant que ha transformat i accelerat radicalment les necessitats i modalitats d’aprenentatge tradicionals al món.

El centre UNESCO de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, la Universitat Oberta de Catalunya i EduCaixa volen promoure una iniciativa d’alt impacte per a aconseguir una onada de canvi que transformi el sistema educatiu català, cap a un model centrat en l’aprenentatge significatiu i en el desenvolupament de competències per al segle 21. Es tracta d’un programa que pretén acompanyar a aquells centres educatius que tenen voluntat de repensar i transformar el seu model educatiu cap a un model que respongui millor a les necessitats educatives actuals.

El programa Escola Nova 21 vol apuntar la direcció del canvi: el marc d’escola avançada, i fer-lo possible a través de dues accions. La primera, crear un ecosistema d’escoles i instituts amb pràctiques educatives avançades que faci de referència del procés de canvi. I la segona, després de seleccionar 200 centres educatius a través d’una convocatòria pública, seleccionar-ne 30 que rebran un acompanyament i capacitació intensius per tal de garantir el seu canvi, amb el suport de les escoles amb pràctiques educatives avançades.

Estem molt contents de comunicar-vos que el nostre centre ha estat escollit per formar part d’aquests 30 centres de Catalunya que treballaran plegats per avançar cap el canvi significatiu per fer millors i més competents els nostres alumnes.

Molt aviat, tindreu a la nostra web un espai on us explicarem al detall el que anem fent a l’escola per treballar en direcció a aquest canvi. D’un bon inici, hem posat a funcionar uns equips impulsors de centre formats per mestres i professors/es que amb la seva feina coordinada volen portar aquesta iniciativa pel canvi cap a l’èxit.

Tots som Carmelites, tots volem millorar, tots volem canviar, endavant doncs l’Escola Nova 21!

Podeu accedir a la informació publicada als mitjans de comunicació:

http://www.ccma.cat/324/els-30-centres-que-arrencaran-el-projecte-escola-nova-21/noticia/2790430/

MERIENDA SOLIDÁRIA

Captura de pantalla 2017-06-02 a les 6.14.16
El próximo miércoles, 7 de junio, organizaremos una merienda solidária en el patio del colegio, got (2)con el precio simbólico de 2€.
La iniciativa forma parte de un proyecto de empresa de los alumnos de Ciclos Formativos, juntamente con la colaboración del AMPA, la colla de gigantes y el equipo de pastoral.
La recaudación obtenida se destinará a los proyectos de  nuestra ONG EDUCAS.
¡Com siempre, muchas gracias por ayudar a regalar sonrisas!
¡Clica dentro de tí!
Equipo de Pastoral

 

¡FAMILIAS, VUESTRA OPINIÓN CUENTA MUCHO!

LA VOSTRA OPINIÓ COMPTAVuestra opinión cuenta mucho y es por eso que os animamos a participar en las encuestas de satisfacción que os llegaron por correo electrónico.

Necesitamos vuestras respuestas para ver qué aspectos i ámbitos de la escuela podemos mejorar entre todos. La  escuela sois vosotros, vosotros contáis mucho.
¡Recordad, podéis responderlas hasta el 9 de junio!

¡VENID A PROBAR LAS EXTRAESCOLARES!

Captura de pantalla 2017-05-25 a les 6.00.58Si queréis que vuestros hijos/a experimenten las extraescolares que hemos hecho este curso, venid a probarlas la semana del 29 de mayo al 9 de junio y, si us gustan, ya lo sabéis!!  Prepararos para hacer las inscripciones del próximo curso. ¡Animaos!

Clicad la imagen para tener más informació.

ABIERTAS LAS PREINSCRIPCIONES DE BACHILLERATO I CICLOS FORMATIVOS

PREINSCRIPCIÓ CURS 17-18 (2)

 

Las preinscripciones para hacer Bachillerato o Ciclos Formativos en nuestra escuela comienzan el día 16 y hasta el 24 de mayo.
En Carmelitas os ofrecemos la posibilidad de hacer Bachillerato: Científico Tecnológico, Ciencias Sociales, Humanidades. También en la modalidad Dual Internacional. Desarrolla tus capacidades y competencias con el Bachillerato en Carmelitas.
Si tu opción es la formación profesional, ven a hacer con nosotros el Ciclo Formativo de Grado Medio que más salidas y accesos ofrece a los ciclos formativos de grado superior. Ven a hacer el ciclo de Gestión Administrativa. También en modalidad FP DUAL, trabajo con contrato remunerado en empresas del sector.
¡Somos Carmelitas, aprendemos haciendo !