El cicle formatiu de Gestió Administrativa, 1r classificat a la Fira d’Empreses Simulades de Barcelona

bty

El passat dijous 8 de febrer es va celebrar a l’auditori AXA de Barcelona la 6a. Fira d’empreses simulades. Aquest esdeveniment, organitzat per Empresa Aula reuneix en dos dies a més de 600 alumnes i professors de centres de formació professional de Catalunya i la resta de l’estat. Les diferents empreses virtuals creades pels alumnes i que han estat treballant durant tot el curs en una plataforma amb un mercat virtual, desenvolupen en aquestes jornades una desvirtualització, coneixen les persones i companys amb els que es relacionen virtualment i aprofiten per presentar en estones de dos minuts els seus projectes d’empresa. Tanmateix, i mentre duren les jornades, fan networking, es dediquen a comercialitzar els seus productes i fan trasaccions de compra i venda que després traslladaran a l’estructura administrativa de la seva empresa.Una excel·lent experiència que aquest curs ens ha permès quedar primers classificats amb una de les dues empreses que presentava l’escola, MOOD TRAVEL, mentre que ADVEX, la segona, també va fer una participació molt bona. Gran treball dels nostres alumnes i professors, com sempre diem, a Carmelites aprenem fent!!

VENI, VIDI VICI… FIRA EMPRESES SIMULADES BCN

Carnaval, una festa a l’escola, una experiència d’alegria i convivència

WhatsApp Image 2018-02-09 at 11.41.09Durant aquesta setmana de Carnaval, els alumnes de l’escola han viscut unes jornades de convivència i festa, sense oblidar la seva feina diària. Les famílies, AMPA, mestres i professors s’han esforçat en fer gaudir els alumnes d’uns dies plens d’activitats diverses. Ha estat una setmana amb màxima activitat que s’ha tancat amb la rueta infantil de Carmelites que ha recorregut la Rambla Nova de Tarragona amb les seves disfresses i tones d’alegria.
Visca el carnaval de les Carmelites, VIU CARMELITES!WhatsApp Image 2018-02-08 at 11.14.13 (1)
WhatsApp Image 2018-02-08 at 16.21.21

VIU CARMELITES!

Captura

VIU CARMELITES!
Febrer i març de portes obertes! La nostra escola sempre esperant-vos. Recordeu, si voleu venir a veure els nostres projectes, el dia a dia de Carmelites, agendeu-vos les dates i demaneu visita personalitzada via formulari a la web o bé telefonant a Secretaria.

14.000 PIULADES!

14.000 piuladesEns fa molta il·lusió informar-vos que ja hem arribat a les 14000 piulades a twitter. La primera xarxa social de l’escola que aquest passat més d’octubre va complir 5 anys de funcionament ha arribat a aquesta important fita.

Això no seria possible de no comptar amb un excel.lent equip de treball format per professors i monitors de les diferents etapes de l’escola que vetllen constantment per fer arribar informacions i imatges de l’activitat dels alumnes.

Tot per fer arribar a les famílies, alumnes i seguidors, la millor informació sempre.

A Carmelites volem millorar i per tant, aquest és un pas més en la feina de comunicar amb vosaltres. Gràcies a tots els que cada dia ens seguiu i voleu saber coses de nosaltres.

VIU CARMELITES!!

VALORS CARMELITES A LA FIRST LEGO

WhatsApp Image 2018-02-03 at 14.41.40 VALORS CARMELITES A LA FIRST LEGO

Dissabte 3 de febrer es va celebrar la competició de robòtica First Lego League Campionat Territorial de Catalunya a Reus. L’escola va competir amb els equips BB-8 de 1r ESO, C-3PO de 4t ESO i RD2D2 de 1r de Batxillerat. Els resultats aconseguits van ser els següents: Equip BB-8 de 1R ESO guanyador  del 1r Premi dels Valors de la competició. Equip R2D2 de Batx1 guanyador del 2n premi de disseny de robot. El nostre equip de 4t ESO C-3PO va competir molt bé però no va guanyar cap guardó.

WhatsApp Image 2018-02-03 at 14.58.17

Aquest any però i malgrat els premis, no ha pogut ser, no hem pogut classificar-nos per anar al Campionat d’Espanya que se celebrarà l’11 i 12 de març a Logronyo. Les nostres felicitacions a l’Institut Roseta Mauri de Reus i al Sagrat Cor Tarragona.

Moltes felicitats a tots!! Sou grans Carmelites!!

0A9C6EF3-0B34-47E8-B8DC-E9FB6BA08980

 

WhatsApp Image 2018-02-03 at 16.07.54