ESCOLA NOVA 21, un horitzó pel canvi

ESCOLA NOVA 21 UN NOU HORITZÓ! (4)

Vivim en una societat canviant que ha transformat i accelerat radicalment les necessitats i modalitats d’aprenentatge tradicionals al món.

El centre UNESCO de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, la Universitat Oberta de Catalunya i EduCaixa volen promoure una iniciativa d’alt impacte per a aconseguir una onada de canvi que transformi el sistema educatiu català, cap a un model centrat en l’aprenentatge significatiu i en el desenvolupament de competències per al segle 21. Es tracta d’un programa que pretén acompanyar a aquells centres educatius que tenen voluntat de repensar i transformar el seu model educatiu cap a un model que respongui millor a les necessitats educatives actuals.

El programa Escola Nova 21 vol apuntar la direcció del canvi: el marc d’escola avançada, i fer-lo possible a través de dues accions. La primera, crear un ecosistema d’escoles i instituts amb pràctiques educatives avançades que faci de referència del procés de canvi. I la segona, després de seleccionar 200 centres educatius a través d’una convocatòria pública, seleccionar-ne 30 que rebran un acompanyament i capacitació intensius per tal de garantir el seu canvi, amb el suport de les escoles amb pràctiques educatives avançades.

Estem molt contents de comunicar-vos que el nostre centre ha estat escollit per formar part d’aquests 30 centres de Catalunya que treballaran plegats per avançar cap el canvi significatiu per fer millors i més competents els nostres alumnes.

Molt aviat, tindreu a la nostra web un espai on us explicarem al detall el que anem fent a l’escola per treballar en direcció a aquest canvi. D’un bon inici, hem posat a funcionar uns equips impulsors de centre formats per mestres i professors/es que amb la seva feina coordinada volen portar aquesta iniciativa pel canvi cap a l’èxit.

Tots som Carmelites, tots volem millorar, tots volem canviar, endavant doncs l’Escola Nova 21!

Podeu accedir a la informació publicada als mitjans de comunicació:

http://www.ccma.cat/324/els-30-centres-que-arrencaran-el-projecte-escola-nova-21/noticia/2790430/

BERENAR SOLIDARI

Captura de pantalla 2017-06-02 a les 6.14.16
El proper dimecres, 7 de juny, organitzarem un berenar solidari al pati del centre, got (2)amb el preu simbòlic de 2€.
La iniciativa forma part d’un projecte d’empresa dels alumnes de Cicles Formatius, juntament amb la col·laboració de l’AMPA, la colla gegantera i l’equip de pastoral.
La recaptació obtinguda es destinarà als projectes de la nostra ONG EDUCAS.
Com sempre, moltes gràcies per ajudar a regalar somriures!
Clica dins teu!
Equip de Pastoral

FAMÍLIES, LA VOSTRA OPINIÓ COMPTA MOLT!

LA VOSTRA OPINIÓ COMPTALa vostra opinió compta molt i per aquest motiu us animem a participar de les enquestes de satisfacció que es van fer arribar per correu electrònic.

Necessitem les vostres respostes per veure quins aspectes i àmbits de l’escola podem millorar entre tots, vosaltres sou l’escola, vosaltres compteu molt.
Recordeu, podeu respondre-les fins el 9 de juny!!

(Català) OBERTES LES PREINSCRIPCIONS DE BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS!

PREINSCRIPCIÓ CURS 17-18 (2)

Les preinscripcions per fer Batxillerat o Cicles Formatius a la nostra escola comencen el 16 i fins el 24 de maig.

A Carmelites us oferim la possibilitat de fer Batxillerat: Científic Tecnològic, Ciències Socials, Humanitats. També en la modalitat Dual Internacional. Desenvolupa les teves capacitats i competències amb el Batxillerat a Carmelites.

Si la teva opció és la formació professional, vine a fer amb nosaltres el Cicle Formatiu de Grau Mitjà que més sortides i accessos ofereix als cicles formatius de grau superior. Vine a fer el cicle de Gestió Administrativa. També en modalitat FP DUAL, treball amb contracte remunerat en empreses del sector.

Som Carmelites, aprenem fent!!