NOU PROJECTE D’ORATÒRIA TED-ED

IMG_-rn27zy

Us informem que l’escola ha estat acceptada per impulsar el projecte TED-ED Club a Tarragona. El TED és un mitjà per aprofundir en l’oratòria. A Primària es desenvoluparà dins les activitats del projecte menjador i a Secundària a la matèria d’Oratòria de 1r,2n i 3r d’ESO.

Us facilitem més informació seguint l’enllaç següent:

http://mailchi.mp/ef9fdd0b7139/nou-tededclub?e=7f5d5d8ffd

L’escola com sempre, amatent a qualsevol projecte que pugui revertir positivament en la formació dels nostres alumnes.

CURS 17-18

INICI DE CURS: Dimarts, 12 de setembre

– 1r ESO: a les 10:00h, al saló d’actes (només han de portar els llibres de les assignatures de la tarda, la resta no cal)

– 2n ESO: a les 9:00h, a les aules respectives (només han de portar els llibres de les assignatures que s’imparteixen a partir de les 11:30h)

– 3r ESO: a les 9:00h, a les aules respectives (només han de portar els llibres de les assignatures que s’imparteixen a partir de les 11:30h)

– 4t ESO: a les 9:00h, a les aules respectives (només han de portar els llibres de les assignatures que s’imparteixen a partir de les 11:30h)

– 1r i 2n de Batxillerat: presentació del curs, a les 11:30h, a les aules respectives (no han de portar llibres)

– 1r i 2n de CFGM: presentació del curs, a les 11:30h, a les aules respectives (no han de portar llibres)

Dimecres, 13 de setembre, tots els nivells començaran les classes en el seu horari habitual.

ESCOLA NOVA 21, un horitzó pel canvi

ESCOLA NOVA 21 UN NOU HORITZÓ! (4)

Vivim en una societat canviant que ha transformat i accelerat radicalment les necessitats i modalitats d’aprenentatge tradicionals al món.

El centre UNESCO de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, la Universitat Oberta de Catalunya i EduCaixa volen promoure una iniciativa d’alt impacte per a aconseguir una onada de canvi que transformi el sistema educatiu català, cap a un model centrat en l’aprenentatge significatiu i en el desenvolupament de competències per al segle 21. Es tracta d’un programa que pretén acompanyar a aquells centres educatius que tenen voluntat de repensar i transformar el seu model educatiu cap a un model que respongui millor a les necessitats educatives actuals.

El programa Escola Nova 21 vol apuntar la direcció del canvi: el marc d’escola avançada, i fer-lo possible a través de dues accions. La primera, crear un ecosistema d’escoles i instituts amb pràctiques educatives avançades que faci de referència del procés de canvi. I la segona, després de seleccionar 200 centres educatius a través d’una convocatòria pública, seleccionar-ne 30 que rebran un acompanyament i capacitació intensius per tal de garantir el seu canvi, amb el suport de les escoles amb pràctiques educatives avançades.

Estem molt contents de comunicar-vos que el nostre centre ha estat escollit per formar part d’aquests 30 centres de Catalunya que treballaran plegats per avançar cap el canvi significatiu per fer millors i més competents els nostres alumnes.

Molt aviat, tindreu a la nostra web un espai on us explicarem al detall el que anem fent a l’escola per treballar en direcció a aquest canvi. D’un bon inici, hem posat a funcionar uns equips impulsors de centre formats per mestres i professors/es que amb la seva feina coordinada volen portar aquesta iniciativa pel canvi cap a l’èxit.

Tots som Carmelites, tots volem millorar, tots volem canviar, endavant doncs l’Escola Nova 21!

Podeu accedir a la informació publicada als mitjans de comunicació:

 

http://www.ccma.cat/324/els-30-centres-que-arrencaran-el-projecte-escola-nova-21/noticia/2790430/

BERENAR SOLIDARI

Captura de pantalla 2017-06-02 a les 6.14.16
El proper dimecres, 7 de juny, organitzarem un berenar solidari al pati del centre,got (2) amb el preu simbòlic de 2€.
La iniciativa forma part d’un projecte d’empresa dels alumnes de Cicles Formatius, juntament amb la col·laboració de l’AMPA, la colla gegantera i l’equip de pastoral.
La recaptació obtinguda es destinarà als projectes de la nostra ONG EDUCAS.
Com sempre, moltes gràcies per ajudar a regalar somriures!
Clica dins teu!
Equip de Pastoral

FAMÍLIES, LA VOSTRA OPINIÓ COMPTA MOLT!

LA VOSTRA OPINIÓ COMPTA

La vostra opinió compta molt i per aquest motiu us animem a participar de les enquestes de satisfacció que es van fer arribar per correu electrònic.

Necessitem les vostres respostes per veure quins aspectes i àmbits de l’escola podem millorar entre tots, vosaltres sou l’escola, vosaltres compteu molt.
Recordeu, podeu respondre-les fins el 9 de juny!!